30 napos Bouei-bu kihívás

Tumblr-ön indult egy 30 napos Bouei-bu kihívás. Mivel szeretem a 30 napos kihívásokat, és szeretem a Bouei-but, így szezonzárás előtt még belefér gyorsan egy szuszra :3

Day 1: Azt első mahou shoujo, amit láttál  (First shojo/maho shojo you watched)

Az első mahou shoujo sorozat, amit láttam az a Sailor Moon még kisiskolás koromban. 


Day 2: A kedvec shoujo/mahou shoujo, amit valaha láttál mostanáig. (Favorite shojo/maho shojo you have watched until now).  

Kedvenc mahou shoujo: az naná, hogy a Bouei-bu. xD Oké, nem mondom, hogy teljes körűen ismerem a műfajt, de azok közül a Sailor Moon, már csak a nosztalgia miatt is. Ha csak sima shoujo, akkor azzal bajban vagyok. Mert ha nem szerelmes shoujo, akkor a Natsume Yuujinchou, ha szerelmes shoujo, akkor az az Ore Monogatari!!.

Day 3: Mit gondoltál az első alkalommal az animéről? (What do you think the first time you watched the anime? )

Első látásra szerelem volt. Komolyan, nagyon tetszett az első rész, de a szerelem még az előtt elkezdődött. Emlékszem, hogy az első részt a bejelentő seiyuu event, és a Batonama is megelőzte, és annyira elképszetően aranyos és vicces volt az az öt srác együtt, hogy már ők megvettek maguknak. 

Day 4: A kedvenc karaktered (Favorite character.)

Jaj, ezt ne, mert, nem tudom. Mindenki, nekem a Bouei-bu az öt sráccal együtt az igazi. Nem tudok kiemelni senkit. 


Day 5:  A kedvenc füldönkívüli karaktered (Favorite alien carácter)

Vom-san :3


Day 6: A kedvenc párod barátként vagy OTP-ként (Favorite couple - as friends or as an OTP)

EnAtsu egyértelműen. És az IoRyuu. Meg Kazu és Whitey. ^_^

Day 7:  A bűnös OTP-d bármelyik olyan páros, amit nem találsz logikusnak, mégis szereted egy bizonoy okból (Forbiddden OTP  - any couple that is so ilogic but you still like it for any reason)

Nincs ilyen. Ebben a sorozatban én a nagyon egyértelmű párosokra utazok. 

Day 8: Az OTP-d kedvenc jelenete (OTP’s favorite moment)

A második évadban, mikor Atsushi megvédte En-chant Zundar tüskéitől. Illetve szintén a második évadból az az IoRyuu rész, amikor még összeveszve is közösen harcoltak a Panda ellen. 

Day 9:  A kedvenc részed és a legkevésbé kedvelt részed (Favorite episode and Less favorite episode. )

A kedvencem a második évadban a karácsonyos rész volt. Szintén a második évadban volt, ami a legkevésbé tetszett, ez a negyedik rész volt, a szőrös olasz ikrek része. 


 Day 10: A kedvenc szörnyed (Favorite monster.)

Az első évadból a Dinnye szörnyike.


Day 11: A kedvenc átváltozásod (Favorite transformation - Battle Lovers, Caerula Adamas, VEPPer)

A VEPPer átváltozás. Bocsi, srácaim, de az ikrek egymást tapizták és énekeltek is. xD



Day 12: A legjobb harc (Best fight)

A második évadban a likos harc. Durván rámutatott, hogy egy manipulált tömeg kedvelése milyen pusztító tud lenni. 

Day 13: A legepicebb pillanat (The most epic momento. )

A megvadult Yumoto a második  évadban. Rohadt hatásos volt. Ez a jelenet

Day 14: Hakone Yumoto: Mit szeretsz benne? Mit nem szeretsz benne?  (Hakone Yumoto: what do you like about him? What do you don’t like about him?  )

Amit szeretek benne, hogy tele van szeretettel, és az ő lelkesedése tartja igazán egyben a Klubot meg az Ágyas Lovagokat is. Amikor az ikrek a csokival manipulálták, remekül meg is mutatkozott, mennyire ragaszkodik a senpaiokhoz. Ugyanakkor  ez kicsit szomorú is, hiszen a második évadban elég egyértelmű lett, hogy legbelül fél a magánytól és attól, hogy akik szeretik hátrahagyják. Pont ezért volt olyan jó látni, hogy már nem csak a bátyja, de a Klub tagjai is mellette állnak. Amit nem, hogy néha hajlamos túlpörögni. 


Day 15: Yufuin En: Mit szeretsz benne? Mit nem szeretsz benne? (Yufuin En: what do you like about him? What do you don’t like about him?)

A szabad szellemét szeretem benne a leginkább. Hogy bátran kimond olyan dolgokat, amiket a legtöbben simán magukba fojtanának. És hogy ugyan általában nemtörődöm, de ha fontos, akkor képes ezt elhagyni. Imádtam azokat a pillanatokat, amikor a csapat és kifejezetten Yumoto felett apáskodott. Amit nem, hogy néha azért képes ezt a nemtörődömséget túlzásba vinni. 



Day 16: Kinugawa Atsushi: Mit szeretsz benne? Mit nem szeretsz benne? (Kinugawa Atsushi: what do you like about him? What do you don’t like about him?)

Az anyáskodó jellemét. Nagyon szerettem, mikor Yumoto mindenkinél elmondta, hogy miért szereti őket és Atsushinál pont ezt emelte ki, na meg a jellemének a sötét vonását. Hm, mint nem szeretek benne? Nem tudom, nem nagyon van olyan. 


Day 17: Naruko Io: Mit szeretsz benne? Mit nem szeretsz benne? (Naruko Io: what do you like about him? What do you don’t like about him?  )

Hogy okos. Elképesztően okos és intelligens, másként nem tudná kézen tartani a pénzügyeit. Azt mondta, nincs benne semmi különös, de közben meg ezt nem tudná akárki megcsinálni. Egy okos férfi a legszexibb a világon. Amit nem, hogy hajlandó lett volna a barátait és Ryuut odadobni a Diáktanácsnak a pénz miatt. Szerencsére aztán a szívére hallgatott az esze helyett. 


Day 18: Zaou Ryuu: Mit szeretsz benne? Mit nem szeretsz benne?  (Zaou Ryuu: what do you like about him? What do you don’t like about him?)

Karizmatikus és vicces, nem csoda, hogyha akarja, akkor bárkit az ujja köré képes csavarni. Nagyon jó meglátásai vannak, és figyelmes barát. Amit nem, az a lányokhoz való viszonya. Nem csak Io miatt, eleve sem szeretem, ha valaki ilyen "házasságszédelgő" és csak a skalpokat számolja. 



Day 19:  Melyik karakterrel azonosulsz a leginkább (With which character you relate the most?)

Hm, talán Atsushival, valószínűleg egy csapatban én lennék az anyáskodó karakter. 

Day 20: Kedvenc idézeted valamelyik szereplőtől (Favorite phrase by any character)

Love Making by Vom - san xD

Day 21: A kedvenc seiyuud (Favorite seiyuu)

Shirai Yusuke, bár szerintem ez nyilvánvaló volt. xD Annyira kis imádnivalóan lüke mellette pedig remek énekes és rendkívül sokoldalú seiyuu :3


Day 22:  Kit választasz? (Which do you chose, Caerula Adamas or VEPPer? )

VEPPer. Szeretem Kin-chanékat is, de szerintem a két fiú háttérsztorija sokkal jobban kidolgozott volt és sokkal életszerűbb, valamint talán kicsit mélyebb is. 


Day 23: A kedvenc openinged (Favorite opening)

A második évadbeli op, a "Futten Toppa ☆ Love Is Power ☆"

Day 24: A kedvenc endinged (Favorite ending )

Az első évadbeli ed, az I miss you no 3 meters

Day 25: A kedvenc karakterdalod (Favorite Character Song.)

Io első évadbeli dala, a Narukoryu! Kabu de Moukeru Houtei, illetve a második évadból Haru dala, a Moon of Jelousy, 

Day 26: A kedven duett dalod (Favorite Duet Song.)

Az első évadbeli EnAtsu duett, a Nai da Kaze no Kousaten.

Day 27: A legaranyosabb/legszexibb karakter (Cutest/Sexiest character.)

A legaranyosabb egyértelműen Yumoto, a legszexibb meg En-chan.


Day 28: Ha szereted a cosplayt,...Kinek öltöznél be? (If you like cosplaying…Who would you cosplay? )

Nem szoktam ilyesmit csinálni, szóval ezt passzolom. 

Day 29: Ha olvasol fanficet, melyik a kedvenced? (If you have read fics, which is your favorite fanfic?)

Uh, na ez a török átok. Volt egy fanfic, ami nagyon tetszett, de elfelejtettem lementeni, és mostanra már nemt találom,mert sem a címét, sem az íróját nem tudom. A történet az egy rövidke szösszenet volt és az volt a lényege, hogy úgy tűnik Ryuu meghal. Io szemszögéből íródott és hogy milyen érzések és gondolatok cikáznak át rajta, miközben Ryuut halottnak hitte. Nagyon tetszett, mert egyrészt nagyon Io-s volt, ahogy rájött, mennyit jelent neki Ryuu, másrészt meg teljesen emberi, nem éreztem, hogy valami szappanoperát olvasok. 

Day 30: Mit vársz a legjobban, egy filmet, egy OVA-t, vagy egy harmadik évadot? (What are you waiting the most for, a movie, ova, or third season?)

Ez nehéz kérdés. Most, hogy vége a második évadnak, nagyon fognak hiányozni a fiúk, szeretem őket, így szívesen néznék egy harmadik évadot. De azt is megértem, hogyha Takamatsu - sensei azt mondja, a csúcson kell abbahagyni, és nem megy bele egy harmadikba. Egy filmet viszont mindenképpen szeretnék, hiszen a harmadikosok ballagása még nem történt meg, és nem lehetne szebben lezárni a Bouei-bu érát, mint a ballagással. Szerintem az tökéletes téma lenne egy filmnek. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések