9. Seiyuu Awards


Annak idején még októberben közzé tettem a felhívást és a játékszabályokat, azoknak, akik úgy gondolták, hogy szívesen támogatnák a kedvenc hangszínészeiket egy - egy szavazattal. Nem mondanám, hogy gyorsan, de elröppent ez a fél év, és íme, itt vannak az ide győztesek is. Nézzük sorban, hogy ezúttal kiket ért ez a megtiszteltetés, hogy a legjobbak legjobbjai lehettek. 

Legjobb férfi főszereplő: Ono Daisuke, aki immár kétszeres győztese ennek a kategóriának, hiszen a 4.  Awardson szintén az övé lett ez a díj, Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji) szerepéért.



Legjobb női főszereplő:  Kanda Sayaka (amit annyira hirtelen nem tudok hova tenni, hiszen a hölgynek azon felül, hogy ő volt például a Frozen egyik szinkronszínésznője egyetlen animbelei mellékszerepe van és mondjuk ezt egy kicsit igazságtalannak érzem, úgy, hogy például a két mellészereplő díját elvivő hölgy bármelyike jobban megérdemelte volna, de ha a közönség ezt akarta, hát ezt akarta.)



Legjobb férfi mellékszereplő: Konishi Katsuyuki, Morikawa Toshiyuki




Legjobb női mellékszereplő: Sawashiro Miyuki, Hanazawa Kana. 




Az év férfi felfedezettje: Ohsaka Ryota (három éve járt már volna neki ez a díj, nagyon - nagyon megérdemelte, hiszen évek óta minden szezonban főszerepet és /vagy fontos mellékszerepet vitt, amiket kifogástalan játékkal adott vissza :3 ), Hanae Natsuki (sokban mertem volna rá fogadni xD) és Saito Soma.




Az év női felfedezettje: Amamiya Sora, Suzaki Aya, Ueda Reina



Legjobb személyiség Ono Daisuke és Kamiya Hiroshi (DGS)



Legjobb dal: μ's (Muse)

A legtöbb szavazatot kapta idén is: Kamiya Hiroshi



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések