Megtestesültem

Mondhatná Hikari - chan, aki majd egy év után immár teljesen kész .... khm majdnem teljesen kész, még néhány aranyos szett hiányzik a ruhatárából, amit persze szép lassan meg is kap (ezen ígéret hallásakor az gyilkos tekintet eltűnt hölgyem arcáról, visszatért rá a bájos mosoly =_=' )

Akartam készíteni egy kis fotósztorit hazaérkezése alkalmából, de ez sajnos az időjárási viszonyok és a munkaidőm kibékíthetetlen ellentéte (a nap öt óra után, mire oda jutnék, hogy érdemlegesen fotózzak, már vajmi keveset süt) miatt még várat magára. Éltet a remény, hogy hamarost március van, nyúlnak a napok, úgyhogy bőven fogom pótolni a most hiányzó dolgokat. ^.^

Addig is néhány kép, amik nem életem fő művei, ez a rémes fényviszonyok, a saját nem tudásom, a kis kompaktom, és a Hi-chan testének kezelésében való járatlanságom következményei, de szemléltetni, hogy végre egyben van a lányzó éppen jó lesz. Remélhetőleg hamarosan alkalom nyílik jobb minőséget is prezentálnom. 

Fogadjátok sok szeretettel a leányom. 








A következő projekt a fűtési szezon véget értével Aki arcának újrafestetése, mert már tűrhetetlen az orra hegyén lévő kopás, aztán pedig belevetjük magunkat Kousuke hazahozatalába is, mert vele már nagyon régen tartozom Akinak és magamnak is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések