10 random tény...

Ismét egy Dolldreamses játék a srácokkal, amelynek a lényege, hogy 10 tényt kell leírni az aktuális babáról, valamint a tényekhez csatolni kell egy képet szegény áldozatról. >.< Mivel szeretem ezeket a játékokat - hamarosan egyébként ismét egy harminc napos kihívással jelentkezem - ezért természetesen nem hagyhattam ki a kínálkozó lehetőséget.

Elsőként nézzük Akira - kunt.


1. Színész akar lenni felnőttként, azon belül is legjobban a seiyuu szakma vonzza, nagyon tiszteli a munkásságukat, és azért, hogy valóra válthassa az álmát, folyamatosan képzi magát.

2. Kitünő tanuló, csupa jeles a bizonyítványa, hiszen szeret tanulni, neki az nem kötelesség, hanem szórakozás, bár a reál tantárgyak nem állnak közel hozzá.

3. Ha ez még nem lenne számára elég elfoglaltság, középiskolás korában felcsap egy rockbanda dalszövegírójának.

4. Sokan el sem tudják képzelni, hogy az alapvetően csendes fiúnak igencsak csípős a nyelve, de ezeket az apró piszkákat pusztán azokkal szemben engedi meg magának, akikben megbízik.

5. Kiskora óta látja a démoni lényeket, bár ez nem meglepő, tekintve meglehetősen színes családjának tagjait, így ismerkedik meg későbbi nagy szerelmével a fehérelf herceggel, Kousukéval.

6. Nem nevezné magát túl jó emberismerőnek, mégis valahogy ösztönösen ráérez, hogy ki milyen szándékkal közeledik felé, és ritkán dől be a látszanak.

7. Kiskorában tökéletes keveréke volt japán édesanyjának és olasz édesapjának, ám ahogy nő egyre inkább kiütközik rajta a keleti öröksége, felnőttként senki sem mondaná meg róla, hogy csak anyai ágról japán.

8. Bár édesanyja egészen kiskorában elhagyta őt és az édesapja gondjaira bízta, nem neheztel rá ezért, inkább szomorú miatta. Sajnos minden sete próbálkozása ellenére sem sikerül az asszonnyal szeretetteli viszonyt kialakítania felnőttként sem.

9. Utálja a telet mert hideg, csöndes, és fakó, ellenben képtelen betelni a tavasszal és a nyárral, mert szerinte ezek az évszakok tele vannak élettel.

10. Van egy kedvenc helye, egy odvas, idős fa az városkájuk melletti erdő mélyén, ha csendre, nyugalomra vágyik, hogy átgondolja a dolgait, vagy csak el akar vonulni a világ elől olvasgatni, akkor mindig oda bújik el.

 És van nekünk itt egy Hikari -chanunk is. 


1. Hikari - chan szerepére eredetileg nem ő volt kinézve, hanem egy Asleep Eidolon Cherry lányka. Nos az, hogy Hikari -chan előző tulajdonosa új otthont keresett neki, merőben megváltoztatta a terveimet,  hiszen már akkor is tetszett ez a mod, mikor megláttam. Másfél napot őrlődtem rajta, hogy jól döntök-e, aztán az idő a kishölgyet igazolta. Ő a tökéletes. 

2. A fénytündérek közé tartozik, még sincs szárnya, ahogy egyik fajtársának sem. Az ősök elmondásából az derül ki,  évezredekkel azelőtt még tudtak repülni, de az idők folyamán elvesztették ezt a képességüket. Hikari szerint azért, mert a faj maga is elkorcsosult és manapság nevükhöz méltatlan életet élnek.

3. Édesanyja legalább annyira gyűlölte a démonok kegyetlen világát, mint ő, tehát nem esett messze az alma a fájától, sőt miután Hikari - chan kirepült a családi fészekből Kousuke segítségével meg is szakít velük minden kapcsolatot, hollétét kizárólag a fehérelf herceg és a leánya ismeri.

4. Édesapját nem ismeri, édesanyja soha nem volt hajlandó mesélni róla.

5. Szereti  a lakberendezést, saját otthonát is állandóan csinosítgatja, a kertjének szépsége legendás hírű a szomszédság körében.

6. Többet van az emberek között, mint a démonokkal, sőt mi több időről időre munkát is vállal köztük. Ugyan hivatalos papírjai nincsenek, de több száz szakmával ismerkedett meg élete során. A munkája során is előnyben részesíti azokat a feladatokat, ahol kiélheti a kreativitását és érvényre juttattathatja vele született szépérzékét. 

7. Szeret csinosan öltözni, igyekszik még a leghétköznapibb megjelenésébe is belecsempészni valami helyes, lányos dolgot. 

8. Kousukén keresztül ismerkedik meg Akival és a zenekarral, akinek a fiú szöveget ír. Annyira megtetszik neki az együttes zenéje, hogy hatalmas rajongóvá válik. 

9. Nagyon barátságos és közvetlen, szeret fizikailag is közel lenni a szeretteihez, emiatt aztán sokszor kivívja Aki féltékenységét, persze teljesen alaptalanul, hiszen Kou olyan neki, mintha a vérszerinti  testvére lenne. 

10. Nem tud főzni, ha nem léteznének éttermek és egyéb élelmezési egységek éhen halna.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések